Het ziet zwart voor de ogen van Emiel

Zwart tv-meubel

Henri Ford zei ooit: “De Ford is in iedere mogelijke kleur leverbaar, als het maar zwart is.”. Dit lijkt ook te gelden voor de meest recente projecten van Emiel.

Alleen de kleur is hetzelfde

Een groot verschil met Ford destijds, is dat geen van de projecten exact hetzelfde is. Ondanks de kleur, zijn de opdrachten zeer divers. Ieder meubel kan dus bestempeld worden als het ‘zwarte schaap’. Dit tot groot genoegen van Emiel uiteraard, want hij wil graag zijn creativiteit in de meubels kwijt. Dus geen schrik voor de mensen die ook het idee hebben om zwarte meubels te laten maken. Emiel zal ook deze meubels met veel plezier maken!

Zwarte meubels in de mode

Zwarte meubels lijkt een trend te zijn, want in korte tijd kwam de ene na de andere klant met de vraag of Emiel een zwart meubel kon maken. Uiteraard was dat geen probleem, maar wel een mooi moment om deze projecten extra ‘kleur’ te geven door ze op een rijtje te zetten.

Zwarte keuken
Zwarte keuken
Zwarte kast
Zwarte kast
Zwarte kast
Zwart tv-meubel
Zwart tv-meubel
Zwart tv-meubel
Zwarte kast
Zwarte kast
Zwarte kast
Zwarte kast

Interesse of ideeën opdoen?

Mocht jij ook interesse hebben in zelfgemaakte meubels? Zwart of een andere gewenste kleur? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Emiel. Zie contact voor de contactgegevens. Eerst ideeën opdoen? Neem dan eens een kijkje bij projecten.